Privatlivspolitik

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt.

Persondatapolitik

Hos Whyguards.com prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Whyguards.com måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

 

AktivFrikvarter ApS

Anelystparken 4c

8381 Tilst

Telefon: 69141431

Email: info@whyguards.com

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

 

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

 

Når du køber varer online på www.whyguards.com

Når du kontakter os via kontaktformularen eller via E-mail

Når du tilmelder dig Whyguards.com samt nyhedsbrev

Når du deltager i Whyguards.com’s konkurrencer

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

 

Gennemførelse af ordrer i vores webshop

Tilmelding til nyhedsbrev

Deltagelse i konkurrencer eller andre events

Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder

Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

Oversigt over købshistorik

Statistik

Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

 

Whyguards.com fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.whyguards.com, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Andre modtagere af personoplysninger

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, PostNord, GLS samt DAO med henblik på levering af dine indkøb.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem OnPay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i OnPay´s datacentre.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Whyguards.com anvendte fragtfirma.

 

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Whyguards.com´s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Whyguards.com vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Whyguards.com vegne og i overensstemmelse med Whyguards.com instruks.